Sedumtak Tranås

Sedumtak i Vetlanda - väkommen till Jönköpings Takteknik AB. Jönköpings Takteknik kan SEDUM OCH SEDUMMATTA. Sedum blir mer och mer populärt på tak i Sverige, och till det finns många olika anledningar. Det är inte bara vackert att ha en sedummatta på taket, utan det finns även andra positiva egenskaper med växtligheten.

Sedumtak Tranås | Jönköpings Takteknik AB
Jönköpings Takteknik AB

Sedumtak Tranås | Jönköpings Takteknik AB

Jönköpings Takteknik kan SEDUM OCH SEDUMMATTA

DÄRFÖR SKA DU HA DET PÅ DITT TAK

Sedum blir mer och mer populärt på tak i Sverige, och till det finns många olika anledningar. Det är inte bara vackert att ha en sedummatta på taket, utan det finns även andra positiva egenskaper med växtligheten.

  • De ger en renare luft
  • De är vackra
  • Det är hållbara tak
  • Gröna tak är miljövänliga
  • De höjer livslängden på taket genom att skydda takytan mm

Sedum har en isolerande effekt. Det kan hålla ute ljud och stänga in värme samt hålla ute kyla eller vise versa. Sedummattan skyddar också undertaket från UV-strålar och det nordiska klimatet. vilket kan resultera i att taket håller längre.

Med mångårig erfarenhet inom tak och grönt kan Jönköpings Takteknik leverera effektiva lösningar för hantering av dagvatten. Våra olika system på tak eller mark fördröjer, magasinerar och till viss del filtrerar regnet. Det finns många andra fördelar med sedum. Det renar luften vi andas in från partiklar samt minskar buller nivån. Gröna tak skapar härliga miljöer för oss människor att titta på och vistas i samt bidrar även till biologiskt mångfald i våra tätbebyggda storstäder.

E-post: jtt@telia.com

Tele: 0708-37 18 47

Stenhuggargatan 26

55323 Jönköping

Jönköpings Takteknik AB
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information